Scoutnet ry - ScoutNet Finland

Yleistä Yhdistys Palvelut In Brief

Yleistä

Scoutnet ry - Scoutnet Finland (SNF) on vuonna 2002 perustettu partioyhdistys, joka toiminnassaan seuraa ja toteuttaa kansainvälisen Scoutnet-ryhmän periaatteita Suomessa. Toisin ilmaistuna, SNF tuo Scoutnetin tyylin mukaisia, partiolaisia ja partio-organisaatioita toiminnassaan tukevia nettipalveluja sekä IT-alan hyödyntämisvinkkejä ja koulutusta etupäässä suomalaisille partiolaisille. Siis
palveluja partiolaisilta partiolaisille, palvellen.

SNF tuottaa ja toteuttaa kansallisena Global Scoutnetin edustajana palveluja suomalaisen partiokentän käytettäviksi sekä osallistuu Scoutnet-verkoston kansainvälisten projektien ja yhteistyön luomiseen, tekemiseen ja käyttöön tuomiseen. Pohja-ajatuksena toiminnassa on informaatioteknologian valjastaminen palvelemaan muuta partiotoimintaa sekä kansainvälisyyden luonteva edistäminen. Oleellisena puolena Scoutnet-palveluissa nähdään myös laaja käytettävyys eri teknologioilla, erityisesti ns. porttiteknologia.
Me yhdistämme partiolaisia!

Lisätietoja Global Scoutnetin toiminnasta, taustasta ja periaatteista voit lukea osoitteesta http://www.scoutnet.org. Keskustelua erityisesti Scoutnet Finlandiin liittyvistä aiheista olet tervetullut käymään esimerkiksi webfoorumillamme tai uutisryhmässä scout.fi.yleinen, jota voi web-liittymän ohella luonnollisesti käyttää myös nyytisohjelmitse kaikilta Scoutnetin news-palvelimilta (esim. news.scoutnet.org).

Voit ottaa yhteyttä yhdistykseen Kimmo "Kipe" Vääriskosken kautta, kipe (ät) partio.org.


Scoutnet logo