Scoutnet ry - ScoutNet Finland

Yleistä Yhdistys Palvelut In Brief

Palvelut

Palvelupääsivu

Scoutnet ry tarjoaa toiminta-ajatuksensa mukaisesti palveluja, jotka tähtäävät tukemaan kentällä tapahtuvaa partiointia niin toimintaryhmissä ja erilaisissa projekteissa kuin yksittäistenkin partiolaisten parissa.

  Johtajille ja muillekin kiinnostuneille:
 • EuroScoutInfo, WOSM:n Euroopan toimiston kuukausittainen tiedote, suomeksi. Webissä tai suoraan omaan sähköpostilaatikkoosi tilattuna.

  Kaikille suunnattuja idea-, tieto- ja auttamispalveluja, muiden muassa ryhmänjohtajille hyödyksi:
 • Vinkit - vinkkisivut erilaisista aiheista. Solmuilu sisältää ainoan suomeksi kootun kattavan sivun ystävyydensolmun taustoista ja tarinoista, Pulmat taas auttaa niin uusia kuin vanhojakin ryhmiä tiimiytymisensä tiellä.
 • @Home Team Scoutnet on kansainvälinen tiimi jakamassa tietokoneidensa "tyhjäkäyntiaikaa" tieteen ja ihmiskunnan hyväksi. Lue lisää ja anna apusi!

  Jamboree-On-The-Internet-palvelut:
 • IRC-oppaat, kätevät ja partiomaiset edelleenohjausosoitteet JOTI-raporteillenne ym. JOTI:a tukevat palvelumme löydät täältä, joti.scoutnet.fi-sivuiltamme.

  Partio-organisaatioiden käyttöön - piireille, lippukunnille, partioyhdistyksille, vaeltajaosastoille ym:
 • Scoutnet Finland tarjoaa osaavien kouluttajien voimin tarpeisiinne räätälöitävää koulutusta, olkoot aihe sitten oman palvelimen hankkiminen, WWW-sivuston pystyttäminen, virusturva organisaation sähköisessä viestinnässä tai vaikkapa sähköpostilistojen tai uutisryhmien käyttöönotto ja käyttö.
  Koulutus on täysin mukautettavissa tilanteen tarpeisiin, joko omana tilaisuutenaan kohderyhmällenne tai osana muuta koulutustapahtumaa järjestettävänä. Ota yhteyttä (koulutus (ät) scoutnet.fi) ja kysy lisää!

  Tulevia palvelujamme:
 • Uutis- ja keskusteluryhmäpalvelimemme tulee tarjoamaan paitsi paikan meille suomalaisille partiolaisille puhua ja ottaa osaa sekä seurata muunkin partiomaailman juttuja, myös integroitumaan varsin saumattomasti muihinkin palveluihimme. Scoutnetin oma hierarkia scout.* ja Scoutnet ry:n scout.fi.* antavat loistavat mahdollisuudet vaikka mihin. Suomalaisten partiolaisten käytettäväksi.
 • Linkkikokoelmamme johdattelee eri puolille partiomaailmaa ja sen ympärillekin - kaikki keskeiset sekä useita vähemmänkin tunnettuja sivustoja linkittäen ja esitellen. Laidasta laitaan, taatulla täsmällisyydellä. Scoutnettiläisesti - palvellen.


Scoutnet logo