Scoutnet ry - ScoutNet Finland

Yleistä Yhdistys Palvelut In Brief

EuroScoutInfo

Palvelupääsivu > Euro.Scout.Info

Euro.Scout.Info on WOSM:n Euroopan toimiston kuukausittainen julkaisu. Scoutnet ry. on yhteistyössä WOSM:n Euroopan toimiston ja Global Scoutnetin kanssa virallinen kääntäjätaho ESI:n suomenkielisen version toimittamisessa.

[ESI-logo - linkki ESI-pääsivulle]

Euro.Scout.Info tiedottaa joka kuukauden alkupuolella kaikki oleellisimmat asiat, joita alueen partiomaissa tapahtuu. Sisältökohtiin kuuluvat: Euroopan alueen hallinnolliset asiat, Liikkeen esilläpitäminen ja kehittäminen, Nuoriso-ohjelma (partio-ohjelma), Aikuiset partiossa sekä ohjausasiat, Kansallisten partiojärjestöjen tukeminen, Sisäinen viestintä, Liikkeen elämää, Avoimeksi maailmalle, Hyödyllistä tietoa sekä Deadlinet.

Voit tilata Euro.Scout.Infon omaan sähköpostiosoitteeseesi - ja varmistaa näin sen, että saat tiedotteen heti sen ilmestyessä - lähettämällä tilauspyynnön Global Scoutnetin listapalvelimelle, osoitteeseen majordomo@scoutnet.org. Viestin otsikolla ei ole väliä, mutta itse runko-osan viestistä tulee sisältää vain seuraava rivi: subscribe euroscoutinfo-fi

Voit lukea ESI:a suomeksi myös webissä, klikkaa haluamaasi linkkiä alta.

    2004
  • maaliskuu pian verkossa!
  • (ESI ei ilmestynyt tammi-helmikuina)


Scoutnet logo