Scoutnet ry - ScoutNet Finland

Yleistä Yhdistys Palvelut In Brief

Yhdistys

Tiedotteet:

 • 13.02.2007 Hallitus päätti kokouksessaan kutsua koolle yhdistyksen kevätkokouksen jo perinteiseen tapaan partioviikolle, lauantaille 21.4.2007 klo 12.34. Kokouksesta ja sen yhteydessä järjestettävästä jäsentapaamisesta tarkemmin virallisessa kokouskutsussa, joka toimitetaan jäsenille myöhemmin.

 • 31.12.2006 Vuosi vaihtuu ja sen myötä myös yhdistyksen hallitus sekä jäsenmaksut. Tarkemmin asiasta on tiedotettu jäsenlistan kautta, mutta oleellisin muutos lieni perusjäsenluokan jäsenmaksun muuttuminen kertaluontoiseksi 8 euron suoritukseksi. Eli 8 euroa hamaan tulevaisuuteen jäsenetujen piirissä! Loppuun vielä puheenjohtajien kortti.

 • 19.11.2006 Yhdistyksen syyskokous Lahdessa päätti tulevan toimintavuoden 2007 toiminnasta sekä valitsi sitä ohjaamaan hallituksen, jonka muodostavat pj Kimmo "Kipe" Vääriskoski, Erkka "egel" Kuurila, Veli-Matti "Siz" Lammentausta, Tuomas "Turska" Liinamaa, Heidi "sinilintu" Turja ja Rauli "HCA" Wihinen. Hallitus päättää sisäisestä työnjaostaan ensimmäisessä kokouksessaan. Lisäksi kokous valitsi tulevan vuoden taloutta ja hallintoa tarkastamaan Matti "mieite" Kuisminin sekä Veikko "Kissa" Klemettilän.

 • 28.10.2006 Yhdistyksen syyskokous on kutsuttu koolle Lahteen, sunnuntaina 19.11. klo 14.30 Lahden Sinisten kololle - toivotamme lämpimästi jäsenistön ja jäsenyydestä kiinnostuneet tervetulleiksi!

 • 23.10.2006 JOTA-JOTI sujui mainiosti, suomennokset palvelivat ja kansainvälinen weblog keräsi yhteensä jopa 177 tunnusta 45 eri maasta! Myös JotiRadio täällä kotimaassa toimi hyvin, alun demoefekteistä huolimatta.. :) Kiitokset osallistuneille, ensi vuonna taas!

 • [Näytä kaikki tiedotteet]

Scoutnet ry:n hallitus vuonna 2007:

 • Puheenjohtaja, Country Coordinator Kimmo "Kipe" Vääriskoski, Kiikala
 • Varapuheenjohtaja Heidi Turja, Helsinki
 • Sihteeri, jäsenrekisterinhoitaja Veli-Matti Lammentausta, Kuopio
 • Rahastonhoitaja Erkka Kuurila, Tampere
 • Projektivastaava Tuomas Liinamaa, Espoo
 • Pääkäyttäjä Rauli Wihinen, Riihimäki

Hallitukselle osoitetut viestit voi lähettää sähköpostiosoitteeseen hallitus (ät) scoutnet.fi.

Yleinen keskustelu yhdistyksen sisäisistä asioista käydään jäsenistön kesken yhdistyksen sisäisillä postituslistoilla. Jäsenet liitetään jäsenistön postituslistalle liittymisen yhteydessä. Näissä keskusteluissa voidaan käsitellä myös vielä yleisölle julkaisemattomia projekteja.

Kaikille avointa keskustelua niin yhdistyksestä kuin yleisestikin partiosta ja netistä suomeksi käydään Global Scoutnetin usenet-alueella, keskusteluryhmässä scout.fi.yleinen, joka löytyy esimerkiksi news.scoutnet.org-palvelimelta, myöhemmin myös SNF:n omalta palvelimelta. Jos haluat kirjoitella nyytisiä selaimella etkä varsinaisella newsreaderilla, se käy helposti klikkaamalla tästä.

Yhdistyksen jäsenille suunnatut tiedotteet, projektitiedotteet yms. sisäiset, ei vielä julkiset asiat pois lukien, pyritään julkaisemaan sekä jäsenistön postituslistalla että scout.fi.yleisellä.

Yhdistyksen www-foorumi palvelee sekä avointa että sisäistä viestienvaihtoa. Siellä pyritään julkaisemaan myös muilla foorumeilla tiedoksi saatetut asiat. Julkisilla foorumeilla keskustelu on avointa kaikille partiohenkisille kirjoittajille, yhdistyksen oma alue puolestaan on suljettu ulkopuolisilta ja siellä voi siten kirjoittaa vapaasti myös esimerkiksi vielä julkaisemattomista projekteista.


Scoutnet logo